(359) 893-460-401
Къща за Продажба

6 K0014 Къща с двор, село Крумово.

ЕКСКЛУЗИВНО „БУЛ Пропъртис“ предлага за продажба УПИ с площ от 1000кв.м., в който е построена двуфамилна жилищна сграда на три етажа с два входа със ЗП 197.25кв.м. и РЗП 695.70 кв.м. и въведана в експлоатация през 2005г. Имотът се намира в село Крумово, община Родопи, област Пловдив.
Имотът е с лице на две съседни улици и е ограден по южната и част от източната си страна с плътна тухлена ограда с височина около 220 см., а по останалите си страни с метална мрежа. Монтирани са две метални врати от всяка от улиците за достъп на автомобили. Незастроените части са облагородени и добре поддържани, засадени много овощни дръвчета, райграс има възможност за изграждане на басейн. Около къщата са изпълнени алеи от циментови плочи. Самата сграда е изградена от стоманобетонна конструкция, тухлени стени и покрив с дървена конструкция покрит с керемиди. Сградата е изпълнена както двуфамилна, с два входа от източната фасада. Разделена е на жилище А, разположено в южната част на сградата и жилище Б в северната и част.
- Всяка жилищна А и Б се състои от избено помещение на кота -1.40, антре, вестибюл и санитарен възел, баня с тоалетна, и две спални на кота +0.00, дневна – трапезария и кухненски бокс, две тераси на кота +1.40; санитарен възел на кота +2.80; две спални, дрешник и две тераси на кота +4.20, кабинет и санитарен възел на таванския етаж на кота +5.60м.
Жилище А е напълно завършено и обитаемо. Има поставени подови настилки – дюшеме от масивно дърво и теракот, стени и тавани шпакловани и боядисани. Монтирано е кухненско обзавеждане с вградени електро уреди. Санитарните помещения са облицовани с фаянс и теракот и поставена санитария. Има поставена топлоизолация на подовете- вата.
Жилище Б е необитаемо и състоянието е следното: подове – циментова замазка, стени и тавани измазани. Инсталации – изпълнени са Ел и ВиК до тапа. Има монтирана дограма – двукатни дървени прозорци и врати.

260000.00 €
Квадратура:
695 m2
Стаи:
12
Спални:
8
Бани:
4

Свържете се с агент.

Петър Чуртов.

(359) 893-460-401
office@bulproperties.eu