(359) 893-460-401
Къща за Продажба

7 K0015 Къща с двор, село Катуница, община Садово.

ЕКСКЛУЗИВНО “БУЛ Пропъртис” ви предлага за продажба Къща с двор в село Катуница, община Садово, област Пловдив. Селото е разположено на 8 км. югоизточно от началото на гр. Пловдив. Парцела е с площ от 1000 кв.м.. В него е построена двуетажната къща с РЗП 170 кв.м., гредоред и стоманобетона конструкция.
Първият етаж е изцяло ремонтиран прекарани са ЕЛ и ВИК и се състои от коридор, килер, механа с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна. Дограмата е сменена с PVC. Има поставени подови настилки – гранитогрес и теракот, стените и таваните са с поставен кнауф, шпакловка и боя. Механата е изцяло завършена, има изградена камина. Санитарните помещения са облицовани с фаянс и теракот и е поставена санитария.
Вторият етаж е изцяло обзаведен и се състои от три спални, баня с тоалетна и тераса. Дограмата е подменена с PVC. Има поставени подови настилки - ламинат. Банята и тоалетната е с италиански гранитогрес, поставени са смесители. Една от стаите е обзаведена с чисто нова спалня и гардероб, а в другата стая е поставено холно обзавеждане с нова секция.
Имотът е с лице към улица. В двора има изграден гараж, външна баня с тоалетна и една стопанска постройка. Незастроените части са облагородени и добре поддържани, засадени са много овощни дръвчета и има възможност за изграждане на басейн. Около къщата са изпълнени алеи от циментови плочи.

71400.00 €
Квадратура:
170 m2
Стаи:
5
Спални:
3
Бани:
2

Свържете се с агент.

Петър Чуртов.

(359) 893-460-401
office@bulproperties.eu