(359) 893-460-401
Апартамент за Продажба

1 Двустаен апартамент в Нов жилищен комплекс, град Пловдив.

Апартаменти в НОВ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС от затворен тип, в най-слънчевата и южна част на град Пловдив, в полите на Родопите. На 15 минути път с кола до центъра на града и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини.
Комплексът се състои от 5 жилищни сгради, всяка на 4 етажа с вътрешен двор, богато озеленен и благоустроен със зони за отдих и детски площадки. 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп до комплекса ще осигурят в максимална степен сигурността и спокойствието на живущите.
Апартаментите са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни - с прави ъгли и стени, просторни и лъчезарни, създаващи много уют и комфорт, необходими за дома на едно семейство. Паркоместата и гаражите с които ще разполага комплексът са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.
В цената на имотите са включени продажба на право на собственост, строително-монтажни работи и идеални части от общите части на сградата, идеални части от терена.
За клиенти, желаещи да закупят жилище с кредит, осигуряваме банково жилищно кредитиране при най-добри условия в избрана от Вас банка!

0.00 €
Квадратура:
68 m2
Стаи:
2
Спални:
1
Бани:
1

Свържете се с агент.

Петър Чуртов.

(359) 893-460-401
office@bulproperties.eu